Specialaftaler og rabatter

RABAT

Studerende: Studerende, der modtager Statens Uddannelsesstøtte kan få 50 % rabat på de fleste af Folkeuniversitetets forelæsninger og arrangementer. Se nærmere på det enkelte hold eller kontakt sekretariatet for mere information. 

Medlemmer: Der ydes rabat til Faaborg Museums Venner samt Museumsforeningen for Kerteminde og omegn på de kurser, som afholdes på de respektive kulturinstitutioner. 

SPECIALAFTALER

Medlemmer af Alumnet, SDU: Er du medlem af alumnenetværket Alumnet på SDU, kan du opnå rabat på udvalgte hold. Du melder dig ind i Alumnet her: https://alumnet.sdu.dk/da/login/ 

Ansatte på Syddansk Universitet: Ansatte på Syddansk Universitetet kan deltage gratis i de fleste hold på Folkeuniversitetet i Odense og i Kolding. På hold hvor der er inkluderet bog, forplejning, billetter til forestillinger mv., gives der ikke rabat.

Medlemmer af Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark: Få ny viden og inspiration og bliv klogere på verden, dig selv og dit arbejde. Dansk Sygeplejeråd, Kreds Syddanmark tilbyder alle medlemmer 50% rabat på udvalgte hold i Odense og i Kolding. Se koden her (forudsætter login): https://dsr.dk/kredse/syddanmark/aktiviteter/halv-pris-paa-folkeuniversitetet