Vilkår, tilmelding og afmelding

Tilmelding:
Tilmeldinger skal i udgangspunktet altid foregå på hjemmesiden med dankort. Har du ikke mulighed for at benytte dig af dankortbetaling på nettet, kan du henvende dig til sekretariatet på mail: fu@fuo.sdu.dk eller telefon: 6550 2772. 

Du har plads på holdet, når du har modtaget dit adgangskort. Når du tilmelder dig på hjemmesiden, modtager du dit adgangskort pr. mail umiddelbart efter gennemført betaling, og du er dermed sikret plads på holdet. Ved øvrige tilmeldingsformer går der længere tid, inden vi modtager og kan behandle din tilmelding, og holdet kan derfor være fyldt op. 

Priser og rabatter: 
Ved hold, hvor bøger ikke er inkluderet, ydes studenterrabat på 50% af deltagergebyret til fuldtidsstuderende på Statens Uddannelsesstøtte, som kan fremvise gyldigt studiekort. Samme rabat gælder vores samarbejdspartneres venneforeninger og medlemmer. 

Framelding: Bliver du forhindret eller fortryder du din tilmelding til et hold, kan du afmelde dig og få pengene tilbage fratrukket et ekspeditionsgebyr på 100 kr. Du skal melde fra senest 14 dage før holdstart. Ved senere afmelding - uanset grunden - refunderes deltagergebyret ikke. 

Forbehold
Folkeuniversitetet forbeholder sig ret til ændring af underviser, lokale, dato og tidspunkt, hvis det bliver nødvendigt. I tilfælde af uforudsete og ekstraordinære omstændigheder (force majeure) som fx strejke, krig, udbrud af epidemier, naturkatastrofer og lignende kan vi aflyse undervisning og andre former for arrangementer. Ovenstående ændringer giver ikke ret til refusion af deltagergebyret. Du vil få besked om eventuelle ændringer i programmet per email.

Bøger, noter og slides
Til forløb, hvor bøger er inkluderet, udleveres bogen første undervisningsgang. Slides og undervisningsnoter er ikke inkluderet i prisen med mindre andet er angivet, og de kan ikke forventes fremskaffet og udleveret.

Faktura / indbetalingskort
Ved fremsendelse af faktura/indbetalingskort pålægges et gebyr på kr. 25.

EAN-faktura
Er du ansat i en offentlig virksomhed, som kan modtage EAN-faktura og skal din arbejdsplads betale, kan du tilmelde dig via hjemmesiden. Vælg "køb som virksomhed" når du skal udfylde tilmeldingsdata. Der opkræves et gebyr på kr. 25 ved EAN-opkrævning.