Du kan trygt melde dig til undervisning

Folkeuniversitetet afvikler pt. ikke undervisning med fysisk fremmøde, men du kan trygt melde dig til alle forårets hold alligevel.

Vi aflyser pt ingen hold pga. coronaepidemien. De hold, der bliver ramt af nedlukningsperioden, vil enten blive rykket til senere på foråret eller gennemført som online-forelæsninger.

Er du tilmeldt et hold, der starter snart, så hold øje med din indbakke. Vi kontakter dig på mail og sms, hvis der sker ændringer på de hold, du er meldt til.

Bemærk, at der vil være flere ændringer ift. det trykte program dette forår. Seneste nyt om undervisningsdatoer og ændringer i forløbet kan du altid finde på holdets side på fuodense.dk.

Ønsker du at afmelde dig et hold, der enten bliver rykket eller bliver lagt om til online-undervisning på grund af corona-nedlukningen, kan du få hele dit indbetalte beløb retur. Du skal blot kontakte os senest 14 dage efter, at ændringen er meldt ud.

Når semestret går i gang igen, bliver det naturligvis i trygge rammer, der lever op til alle sundhedsmyndighedernes krav til hygiejne, afstand m.m.

 

Vi glæder os til at se jer til undervisning igen, så snart vi får lov til at åbne dørene.

Vi genåbner 21. maj. Er du tilmeldt undervisning, der starter inden denne dato, kontakter vi dig snarest.