Ranja Bjerring

Ranja er ansat ved SDU, og her er en af personalegoderne at kunne komme til Folkeuniversitetets tilbud gratis eller med rabat. Det er noget Ranja har benyttet sig af gennem mange år. "Det er nok mest kunst og natur, der fanger mine interesser, men jeg har også de seneste år været tilmeldt ’teaterpakken’, og har i år fået lokket en kollega med.” Derudover har Ranja deltaget i andre foredragsrækker inden for bl.a. religion og litteratur.

”At følge Folkeuniversitetets mangeartede tilbud giver én en fin mulighed for at stifte bekendtskab med emner, man ellers ikke kender så meget til. Programmet er særdeles bredt, så der snart sagt ikke er det emneområde, der ikke er repræsenteret.”

Hvis man sidder og er i tvivl, om Folkeuniversitet er noget for én, har Ranja følgende kommentar: ”Niveauet på forelæsningerne er godt ramt. Man får noget med hjem uden at det bliver for avanceret, selv om det måske er et nyt emne. Det er bare om at få fat i programmet og studere det grundigt. Der er så mange muligheder, og jeg har planer om at fortsætte den dag jeg ikke længere er ansat ved SDU.”