Kamma Bertelsen

Da Kamma blev pensionist startede hun som studerende på Oldtidskundskab, hvilket hun gennemførte på kandidatniveau med middelalderarkæologi og arkæologiens kulturhistorie som sidefag. ”Niveauet på Folkeuniversitetet har været på et rimeligt højt niveau, og underviserne har været velkvalificerede.” og hun fortsætter: ”dog er niveauet ikke længere udfordrende for mig, men jeg forstår godt, at hvis man skal have deltagere nok, må man finde et niveau der passer på en større kreds.”

Fagligt har Kamma fuldt kurser inden for de felter hun i forvejen har kendskab til. ”Jeg forventer ikke at lære noget væsentligt nyt, men da jeg kender nogle af underviserne og sætter pris på dem, valgte jeg at tilmelde mig kurset om det antikke Grækenland.”

Kamma har deltaget i Folkeuniversitetets tilbud i mange år, mest for hyggens skyld, men det ændrer sig snart. ”Det bliver formentlig sidste gang jeg tilmelder mig et kursus på Folkeuniversitetet i Odense. Jeg er bosiddende i Aarhus, men har tidligere arbejdet i Odense. Så længe jeg stadig var studerende kom jeg ind imellem til Odense, men når jeg skal komme alene for Folkeuniversitetet, er det for lidt at rejse efter.”