Videnskaben bag øl

2613-180
Tid
Torsdag 26/2/26, 17.00
Sted
Fanø Bryghus
Strandvejen 5
6720 Fanø
Pris
- Standard 300,00 kr.
- Studerende 100,00 kr.
Tilmelding Lukket
Temaaften
Tag med på en spændende rejse ind i ølbrygningens verden, hvor vi dykker ned i de fire grundlæggende råvarer: vand, malt, humle og gær. I foredraget får du indblik i, hvordan hver ingrediens bidrager til øllets smag og karakter, og hvordan brygprocessen kan tilpasses for at opnå det ønskede resultat.
Undervejs vil der være smagninger, hvor vi sammen med Fanø Bryghus smager på udvalgte øltyper og oplever videnskaben i praksis.
Det vil være muligt at tilkøbe mad på dagen – se mere på Fanø Bryghus’ hjemmeside: Fanø Bryghus
Program
17.00 – 18.00
Oplæg ved Bent Lyager, tidligere lektor og civilingeniør
18.00 – 18.45
Pause, hvor der er mulighed for at tilkøbe mad
Besøg vores Foodtruck – Fanø Bryghus samarbejder med Lighthouse Burgers, som tilbyder de saftigste og lækreste burgere på øen, eller benyt pausen til at gå på opdagelse i Bryggeriet.
18.45 – 20.00
Ølsmagning, afrunding og spørgsmål
Arrangementet afholdes i samarbejde med Fanø Bryghus.
Program:
-
Torsdag. 26/2/26 kl. 17.00 - 20.00Videnskaben bag ølBent Lyager, lektor, civilingeniør
Praktisk Information
Fanø Bryghus